Fem licor de cirera

licor de cireraJa que el títol del blog va d’això, he pensat que potser seria interessant explicar-vos com faig el licor de cirera, el real, el que es beu, tot i que, per elaborar-lo haureu d’esperar al mes de maig (A no ser que vulgueu pagar un dineral per cireres       importades. No us ho aconsello. la gràcia està en fer-lo amb cireres d’aquí quan és el temps). Pareu atenció:

Ingredients:                                                                                                      – 1 litre de conyac; 1 quilo de sucre; 1 quilo de cireres; 3o4 claus d’olor; 1 tros de canyella i una garrafa de 5 litres.

Elaboració:                                                                                                  Dins de la garrafa, barregeu el sucre i les cireres senceres i sense cua. Tapeu la garrafa i la deixeu a sol i serena durant vint dies removent cada dia perquè el sucre es torni líquid. Passats els vint dies, tireu el conyac i les espècies. Tapeu i deixeu vint dies més, removent cada dia.

Ja està. Poseu el licor en ampolles i deixeu-lo reposar un temps. Com més temps passi, més bo quedarà. Les cireretes us hauran quedat com panses amb licor. Guardeu-les per als rostits, per fer algun pastís o per menjar d’aperitiu tal qual.

Preneu el licor ben fresquet.

Anuncis

2 responses to “Fem licor de cirera

  1. Molt bé Maria Rosa, dóno fé de què el licor et surt molt bo. Felicitats per l’inici d’aquest nou projecte.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s